Hukuk Fakültesi
Tarih: 29 Eylül 2020

Üniversitemize 13 Öğretim Üyesi Alınacaktır

Fakülte / Yüksekokul / Enstitü Bölüm / Program / Anabilim Dalı Kadro Sayısı Kadro Unvanı Uzmanlık Alanı
Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji (İngilizce) 1 Doçent Sosyal ve Kültürel Antropoloji
Rusça Mütercim ve Tercümanlık 1 Profesör Rus Dili Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık (Rusça)
1 Doçent
1 Doktor Öğretim Üyesi
Güzel Sanatlar Fafültesi Radyo, Televizyon ve Sinema 1 Profesör Sinema, Sinema-Tv Yapım ve
Yönetimi, Görüntü Sanatları
Grafik Tasarımı 1 Doktor Öğretim Üyesi Grafik
İletişim Fakültesi Medya ve İletişim 1 Profesör Medya ve İletişim, Halkla İlişkiler
Görsel İletişim Tasarımı 1 Doktor Öğretim Üyesi Dijital Oyun ve Sinema
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri 1 Profesör Yönetim Bilişim Sistemleri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği 1 Doktor Öğretim Üyesi Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği 1 Profesör Bilgisayar Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 1 Doktor Öğretim Üyesi Bilgisayar Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yazılım Mühendisliği, Enformatik
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik 1 Doktor Öğretim Üyesi Beslenme ve Diyetetik
Üniversitemize 13 Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim üyesi) alınacaktır.
Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayımlanmasından itibaren 15 gün içerisinde, dilekçe ekinde YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Tüm başvurular ve değerlendirmeler gizli tutulacaktır.
Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı uyarınca hazırlanan Aydınlatma Metni’ne https://www.beykent.edu.tr/beykent-hakkinda/kisisel-verilerin-korunmasi/aydinlatma-metni linkinden erişim sağlanabilmektedir.
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı Uyarınca Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metnine https://www.beykent.edu.tr/beykent-hakkinda/kisisel-verilerin-korunmasi/kvk-mevzuat-uyarinca-akademik-personel-adayi-acik-riza-metni linkinden erişim sağlanabilmektedir.