Hukuk Fakültesi
Tarih: 24 Mart 2023

Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonucu

Üniversitemiz Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak üzere başvuruda bulunan adayların Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıda yer alan pdf dosyalarından görüntüleyebilirsiniz.

• Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu görüntülemek için tıklayınız.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu görüntülemek için tıklayınız.
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu görüntülemek için tıklayınız.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu görüntülemek için tıklayınız.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosunu görüntülemek için tıklayınız.