Hukuk Fakültesi
Tarih: 05 Nisan 2023

Avukatlar Günü Kutlu Olsun

Kahramanmaraş’ta meydana gelen Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkâri, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Hatay başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden Fakültemiz Mezun öğrencileri;  Av. Hüseyin Oğuzhan KILINÇ, Av. Denizhan TEPEBAŞI ve Mehmet Onur BALCI ve Fakültemiz öğrencisi Rümeysa ESATOĞLU’na Allah’tan rahmet, ailelerine, Üniversitemize sabır ve başsağlığı, yaralı ve hala tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Kamu vicdanını ve adaletin sağlanması için kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına hassasiyetle görevlerini yerine getiren, adaletin yılmaz savunucuları, birey hak ve özgürlüklerinin savunulması için çaba gösteren hukuk devletinin en önemli güvencesi, haklının ve ezilenin yanında dimdik ayakta duran ve tüm gücünü kullanan, yarının ayrılmaz ve tamamlayıcı parçası olan bütün avukat meslektaşlarımız, adaletin temsilcisi tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü Kutlu Olsun.

Dekanlık